eeemes

Kategori: Q/A

FRÃ…GESTUND?

 Nu ni tänkte jag fixa en frågestund då jag ser att statistiken har gått upp i storm steg, så vill att ni ska ställa frågor till mig så jag kan svara på era frågor i en video ni som undrar något.

Om ni undrar något om mig, mitt mode intresse, mina kläder, mina vänner familj, mina djur? Vad som helst. vad vill ni veta? Ställ det här under detta inlägg, så jag kan svara på dessa frågor som ni vill ha svar på. 

Vill också veta, vad ni vill se i mina kommande videos, ge mig tips och säg vad ni skulle vilja se!

Q/A

Felicia - Åh va kul att du har kommit tillbaka!! Jag frågade dig när du hade bloggen på nattstad om du kunde göra någon slags video när du shoppar, skulle du kunna de nu med? Skulle vara så roligt att se!! Hoppas du fortsätter med vloggandet med för vill att du ska fortsätta med det, du är grym på det du gör!!!

Svar. Hej Felicia! Ja men självklart skulle jag kunna göra det. Har just nu inga planer för att sticka till stan som jag vet, men när jag väl gör det ska jag försöka göra en liten vlogg om det. Åh vad roligt att du gillar mina små vloggar som jag gjorde förut, blir så glad! Ska absolut fortsätta med mitt vloggande lite smått. Åh tack så mycket gumman!

Cornelia - Hej! Jag har följt dig på dina gamla blogg förut. Och där skrev du att du skulle fixa outfits till bloggen. Kommer du fixa de till den här bloggen? Skulle vara riktigt kul att se din stil, för du verkar ha en grym stil!! Kram

Svar. Hej Cornelia! Vad roligt att höra! Ja det kommer jag göra, håller på att planera lite när jag ska börja klicka lite bilder. Har lite planer med en nära vän om just de. Då vi ska hjälpa varandra med att just klicka lite bilder på varandra. Roligt att du är sugen på att se dem, och tack vad kul att du gillar min stil! Kram på dig söta du!

Upp