eeemes

Kategori: Videos

HAIR VIDEO BY RONJA

 Som ni kanske inte vet eller sett så har jag börjat att lägga upp mina videos/vloggar på en annan youtube kanal. En kanal som jag driver eller har tillsammans med min fina vän Ronja. Här är en hårvideo som hon har lagt upp där. Kika på den vetja. Har provat att testa detta, och det är ett riktigt bra style tips! 

FRIDAY

Fredag är det idag, är det inte härligt! Ja, jo jag är ju hemma dag ut och dag in. Men jag är en helg älskare, så ja jag tycker det känns härligt med helg! Våren har kommit tillbaka igen, känns så skönt med det också. Snön kom och sen försvann den lika fort igen, lika bra det för den var verkligen inte välkommen från min sida och ingen annans heller för den delen, nej usch! Vi ska ha vår nu! 

Igår efter mitt inlägg om plåtningsbilderna. Så börja jag och min lilla R planera lite, så kul! Och snart börjar det bli dags. Nu har jag lite smått panik för jag vet inte hur jag ska styla alla outfits och ja lite panik som sagt. Men det går nog bra! Blir att vi är hos henne och gör detta, sen någon gång kan vi vara här. Blir kanske till sommaren, får se! Men nu ska vi fokusera oss på detta som ska fixas nu. 

Ja, många av er ville ha en lite back to the scene-vlogg när vi håller på och det ska jag fixa så nu vet ni det. Och ja, vad vill ni att jag ska vlogga om mer? Någon slags sminkning som ni vill veta hur man gör, stylingstips eller produktstips? Eller något helt annat, eller bara frågor som jag svara på som min förra frågestund. Säg vad ni vill veta eller vilka vloggar jag ska göra, så ska jag försöka fixa det! 

En liten instagram-video från i onsdags då snön kom. Haha, var lite smått förbannad på det!!

                                                                                   
Upp